Pool House Heritage Buildings
Pool House Heritage Buildings

press to zoom
PH6
PH6

press to zoom
Cabane local technique
Cabane local technique

press to zoom
Pool House Heritage Buildings
Pool House Heritage Buildings

press to zoom
1/12
  • White Houzz Icon
  • White Pinterest Icon
  • Blanc Google+ Icône
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

POOL-HOUSES

Gelijktijdig met de bouw van een zwembad wordt er vaak ook een technische ruimte, een overdekt terras, een zomerkeuken ingericht...

Met zijn ervaring in het bouwen en coördineren van dit soort specifieke werkzaamheden is Blue Concept uw ideale partner voor het realiseren of meewerken aan bijgebouwen bij het hoofdgebouw.

... Met een beter geïntegreerde coördinatie.

Of het nu gaat om een kleine beschutting voor de techniek van het zwembad of een ambitieuzer bouwwerk in traditionele stijl, in dennenhout of massieve eik, praat met Blue Concept over uw project zodat u de middelen hebt om er een succes van te maken, met minder gedoe voor u of uw architect.

Logo Inf N.png

U wilt de top. Uw tuinaanbouw moet voldoen aan de strengste normen voor de afwerking en de bouw. Wat uw esthetische voorkeuren ook zijn, u verkiest baksteen en beton. 

U wilt slechts één aanspreekpunt hebben: wij realiseren uw project van a tot z, gaande van het ontwerp via de administratieve procedures tot de overhandiging van de sleutels.

U hebt uw architect of aannemer, wij zorgen voor de speciale snufjes die u erbij wilt.

Uw stijl is eerder minimalistisch.

Of het nu gaat om hout of staal, u bent op zoek naar  sobere lijnen en vluchtpunten. Als er glazen ramen zijn, moeten ze de ruimte vullen met finesse en licht... 

Blue Concept begeleidt u en doet voorstellen...

A la carte of sleutel op de deur!

Teken uw ontwerp in traditionele materialen, boots een foto uit een tijdschrift na, kies in de catalogus van een van onze fabrikanten ... wij doen de rest.

U hebt een lokaal nodig voor de technische installatie van het zwembad. Opbergruimten zijn geen overbodige luxe. Een douche, een toilet, een stukje terras, u hebt geen tweede huis nodig, maar toch...

Het moet wel mooie en goed geïntegreerd zijn!

Op basis van uw schets of een vooraf bepaald model doen we u een aanbod in traditionele stijl, in schilderhout, in douglas, in eik...

 

TRADITIONEEL

ULTRA DESIGN

MOOI & PRAKTISCH

MINIMALISTISCH

Uw zwembad zal dicht bij het huis liggen. U hebt al een mooi terras voor uw ligstoelen en barbecue...

Maar u weet niet waar u met de technische installatie moet blijven...

Wij bieden minimalistische, maar niettemin praktische oplossingen. Met een discrete en goed geïntegreerde kast van metselwerk of in hout kunt u gemakkelijk aan de machines en geniet u van wat extra bruikbare opslagruimte!

HERITAGESTIJL

U bent helemaal weg van hout!

En dan liefst eik...​

U houdt van complexe geraamten, zichtbare bekleding, leisteen of tegels in oude stijl, stalen ramen...

Blue Concept is uw uitgelezen partner!

 

We zijn installateurs die erkend worden door de beste fabrikanten. We bouwen het houten pool house van uw dromen en zorgen ook voor de funderingen, de loodgieterij, elektriciteit en afwerkingen naar uw smaak! 

Labels NL.png